طريقة عمل البسبوسة بالقشطة بالصور 2015 لذيزة جداا
المراة والمجتمع,
المطبخ,
Rate this posting: {[['']]}
.......................
.................................................
طريقة عمل البسبوسة بالقشطة بالصور 2015 لذيزة جدااا
Modus operandi Basbousa with cream Pictures 2015
ولأننا نقدم دوماً في مدونة حصريات بنوتة شقية كل جديد
فقد افتتحنا قسم ضمن اقسام مدونة حصريات بنوتة شقية و هو قسم خاص بـ المطبخ
ونقدم لكم فيه معجنات - حلويات - عصائر وطريقة عمل البسبوسة
ونتمنى ان تنال على اعجابكم ...
زورونا تجدوا كُل جديد ..
طريقة عمل البسبوسة بالصور طريقة عمل البسبوسة بالقشطة طريقة عمل البسبوسة يوتيوب طريقة عمل البسبوسة بالقشطة بالصور طريقة عمل البسبوسة بالتمر طريقة عمل البسبوسة الطرية طريقة عمل البسبوسة سهلة طريقة عمل البسبوسة بجوز الهند طريقة عمل البسبوسة بالزبادي طريقة عمل البسبوسة المصرية
(1)
مقادير البسبوسه بالقشطه
كيس سميد ” دقيق البسبوسة “,5 ملعقة كبيرة حليب بودرة,قشطة,بيكنج بودر,كوب ماء,3 ملعقة كبيرة زبده,سكر ناعم,شيرة ” شربات
(2)
نخلط مكونات البسبوسه التالية “حليب بودرة ,سميد ,بيكنج بودر , ماء ,زبده ,سكر ناع
(3)
ونقوم بتحريكها مع بعضها حتى نحصل على الخليط النهائي للبسبوسه ويكون شبه سائل
(4)
ونستمر بتحريكها مع بعضها حتى نحصل على الخليط النهائي للبسبوسه ويكون بهذا الشكل
(5)
ثم نسكب الخليط أو العجينة المتجانسة للبسبوسه في الصينية الخاصة
(6)
ثم نقوم بفرد عجينه البسبوسه حتى تصبح متساوية
(7)
ثم نغطي كامل الوجه للبسبوسه بطبقة من القشطة تعادل ربع سمك الخليط
(8)
ونستمر في فردها بظهر الملعقة لتصل الى هذا الشكل
(9)
ثم نقوم بتغطية طبقة القشطة بطبقة من خليط البسبوسة حتى تختفي طبقة القشطة تماماً
(10)
وندخل الصينية في الفرن على نار متوسطة لمدة 20 دقيقة تقريباً
(11)
ويمكن أن تقدم هكذا أو تسقي بالشربات وتقدم بعد أن تبرد قليلاً
وبالهنا والشفا
Because we always offer in a blog ÍŐŃíÇĘ ČäćĘÉ naughty all-new
Has opened divisions within the department code of ÍŐŃíÇĘ ČäćĘÉ naughty and is a special section to kitchen
And offer you the pastries - Sweets - Juices and modus operandi Basbousa
We hope to gain our admiration ...
Visit us you will find all the new ..
Modus operandi Basbousa pictures modus operandi Basbousa with cream modus operandi Basbousa YouTube modus operandi Basbousa with cream pictures modus operandi Basbousa dates modus operandi Basbousa soft modus operandi Basbousa easy way of working Basbousa coconut yogurt Basbousa modus operandi modus operandi of the Egyptian Basbousa
(1)
Amounts Basbousa with cream
Bag semolina "flour Basbousa" 0.5 tbsp milk powder, cream, baking powder, a cup of water 0.3 tbsp butter, castor sugar, Sherah "sorbet
(2)
Confuse the following components Basbousa "milk powder, semolina, baking powder, water, butter, sugar makers
(3)
And which we move with each other until we get the final batter to be Basbousa and semi-liquid
(4)
We continue to move them together until we get the final batter of the Basbousa be this way
(5)
Then pour the batter or dough for heterogeneous Basbousa in Chinese private
(6)
We then paste Basbousa an individual to become equal
(7)
Then cover the entire face of the Basbousa with a layer of cream equivalent to a quarter of the thickness of the mixture
(8) and continue to line up in the back of the spoon to reach this figure
(9)
Then we cover layer with a layer of cream mixture Basbousa even layer of cream disappear completely
(10)
And enter the Chinese in the oven on medium heat for about 20 minutes
(11)
And thus can provide or irrigate Balcherbat and progress after that little cool
And Bahina and Shifa
Modus operandi Basbousa with cream Pictures 2015
ولأننا نقدم دوماً في مدونة حصريات بنوتة شقية كل جديد
فقد افتتحنا قسم ضمن اقسام مدونة حصريات بنوتة شقية و هو قسم خاص بـ المطبخ
ونقدم لكم فيه معجنات - حلويات - عصائر وطريقة عمل البسبوسة
ونتمنى ان تنال على اعجابكم ...
زورونا تجدوا كُل جديد ..
طريقة عمل البسبوسة بالصور طريقة عمل البسبوسة بالقشطة طريقة عمل البسبوسة يوتيوب طريقة عمل البسبوسة بالقشطة بالصور طريقة عمل البسبوسة بالتمر طريقة عمل البسبوسة الطرية طريقة عمل البسبوسة سهلة طريقة عمل البسبوسة بجوز الهند طريقة عمل البسبوسة بالزبادي طريقة عمل البسبوسة المصرية
(1)
مقادير البسبوسه بالقشطه
كيس سميد ” دقيق البسبوسة “,5 ملعقة كبيرة حليب بودرة,قشطة,بيكنج بودر,كوب ماء,3 ملعقة كبيرة زبده,سكر ناعم,شيرة ” شربات
(2)
نخلط مكونات البسبوسه التالية “حليب بودرة ,سميد ,بيكنج بودر , ماء ,زبده ,سكر ناع
(3)
ونقوم بتحريكها مع بعضها حتى نحصل على الخليط النهائي للبسبوسه ويكون شبه سائل
(4)
ونستمر بتحريكها مع بعضها حتى نحصل على الخليط النهائي للبسبوسه ويكون بهذا الشكل
(5)
ثم نسكب الخليط أو العجينة المتجانسة للبسبوسه في الصينية الخاصة
(6)
ثم نقوم بفرد عجينه البسبوسه حتى تصبح متساوية
(7)
ثم نغطي كامل الوجه للبسبوسه بطبقة من القشطة تعادل ربع سمك الخليط
(8)
ونستمر في فردها بظهر الملعقة لتصل الى هذا الشكل
(9)
ثم نقوم بتغطية طبقة القشطة بطبقة من خليط البسبوسة حتى تختفي طبقة القشطة تماماً
(10)
وندخل الصينية في الفرن على نار متوسطة لمدة 20 دقيقة تقريباً
(11)
ويمكن أن تقدم هكذا أو تسقي بالشربات وتقدم بعد أن تبرد قليلاً
وبالهنا والشفا
Because we always offer in a blog ÍŐŃíÇĘ ČäćĘÉ naughty all-new
Has opened divisions within the department code of ÍŐŃíÇĘ ČäćĘÉ naughty and is a special section to kitchen
And offer you the pastries - Sweets - Juices and modus operandi Basbousa
We hope to gain our admiration ...
Visit us you will find all the new ..
Modus operandi Basbousa pictures modus operandi Basbousa with cream modus operandi Basbousa YouTube modus operandi Basbousa with cream pictures modus operandi Basbousa dates modus operandi Basbousa soft modus operandi Basbousa easy way of working Basbousa coconut yogurt Basbousa modus operandi modus operandi of the Egyptian Basbousa
(1)
Amounts Basbousa with cream
Bag semolina "flour Basbousa" 0.5 tbsp milk powder, cream, baking powder, a cup of water 0.3 tbsp butter, castor sugar, Sherah "sorbet
(2)
Confuse the following components Basbousa "milk powder, semolina, baking powder, water, butter, sugar makers
(3)
And which we move with each other until we get the final batter to be Basbousa and semi-liquid
(4)
We continue to move them together until we get the final batter of the Basbousa be this way
(5)
Then pour the batter or dough for heterogeneous Basbousa in Chinese private
(6)
We then paste Basbousa an individual to become equal
(7)
Then cover the entire face of the Basbousa with a layer of cream equivalent to a quarter of the thickness of the mixture
(8) and continue to line up in the back of the spoon to reach this figure
(9)
Then we cover layer with a layer of cream mixture Basbousa even layer of cream disappear completely
(10)
And enter the Chinese in the oven on medium heat for about 20 minutes
(11)
And thus can provide or irrigate Balcherbat and progress after that little cool
And Bahina and Shifa
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
0 التعليقات: