شرح طريقة عمل الرقاق بالبشاميل علي الطريقة الإسكندرانية لذيذ جداا

Rate this posting:
{[['']]}
.......................
.................................................
شرح طريقة عمل الرقاق بالبشاميل علي الطريقة الإسكندرانية لذيذ جداا
The modus operandi of tortillas on the way Bechamel Alascendranih 
كتب : ريهام قدري طريقة عمل الرقاق بالبشاميل علي طريقة الاسكندرانية
المقادير:
• نصف كيلو رقاق.
بصلة مقطعة قطع صغيرة.
• نص كيلو لحمة مفرومة.
• نص كوب كبير زبدة.
• نص كوب كبير دقيق.
• 4 كوبيات لبن.
• ملح و فلفل.
• 2بيضة.
• كوب كبير شوربة لحمة.
الطريقة:
1- قومي بتعصيج اللحمة المفرومة عن طريق تقطيع بصلة كبيرة إلىقطع صغيرة ثم نضيف اليها الملح والفلفل الأسود واللحمة
ونضعهم على النار ونضيف ليهم معلقة زبدة وتترك على النار مع التقليب المتسمر وبعد نصف ساعة نضيف اليها كوباية ماء وتترك على النار حتي تنضج اللحم .
ثم نقوم بتجهيز البشاميل نقوم بوضع زبده ويضاف اليها الدقيق مع التقليب حتي يصبح لون الدقيق ذهبي ثم نضيف ليه اللبن تدريجيا مع التقليب المستمر حتي نحصل علي القوام المناسب للبشاميل ونضيف اليه الملح والفلفل الأسود
واخيرا نقوم بعمل الرقاق يبلل في الشوربة السخنة او الماء ويرص نصف كمية الرقاق في صينية مدهونة بالزبدة ثم نضيف اليها اللحمة ونضع النصف الاخر المتبقي من الرقاق .
ونضع البشاميل علي الرقاق من الاعلي ثم نضع الصينية في فرن متوسط الحرارة لمدة نصف ساعة حتي ينضج ثم تقطع بعد ان تبرد 
Wrote: Reham Qadri modus operandi Bechamel tortillas on the way Alexandrian 
Ingredients: 
• half a kilo wafers. 
Onion chopped small pieces. 
• Text kilo of minced meat. 
• the text of a large cup butter. 
• the text of a large cup flour. 
• 4 Cubans milk. 
• salt and pepper. 
• 2 egg. 
• a large cup of soup meat. 
Method: 
1 Ptasaj national cohesion chopped by felling large onion Elyqta small and then add to it, salt and black pepper and weft 
And put them on the fire and add the butter to the matter and leave it hanging on the fire with flipping Almtzmr and after half an hour, add to it and leave Kobayh water on the fire until cooked meat. 
Then we prepare the béchamel we put butter and add flour, stirring it until it becomes the exact color golden then add the milk gradually LES with continuous stirring until we get the textures appropriate for him béchamel and add salt and black pepper 
Finally, we work tortillas dabbles in Sukhna soup or water and compacting half the amount of tortillas in greased tray and then add the meat to it and put the other half of the remaining tortillas. 
And put béchamel Ali tortillas from the top and then put the Chinese in moderate oven for half an hour until tender and then cut after cool

0 التعليقات: